Sponsorsamarbejde

Hos Anders Thomsen Racing næres vores store ambitioner i krydsfeltet mellem Anders’ værdier og hans usædvanligt store potentiale.

 For os er det nemlig altafgørende, at de sportslige resultater går hånd i hånd med solide menneskelige værdier.

Som sponsor bakker du ikke kun op bag drømmen om en ny dansk verdensmester i speedway. Du får et gennemført professionelt produkt, der er baseret på de kvaliteter, som kun en sportsstjerne i absolut verdensklasse står inde for.  

Som sponsor for Anders, er  der en række muligheder for omtale, profilering og spin-off på din aftale. Vi arbejder både med eksponering og aktivering af sponsorater.

I stedet for at låse vores sponsor-muligheder fast i pakker, foretrækker vi at finde individuelle løsninger. Vi udarbejder sponsoraftaler,  hvor den enkelte får præcis den profilering,  der giver det bedste afkast i forhold til sponsoratets størrelse.

Mennesker er forskellige.
 
Virksomheder er forskellige.
 
Og det bør sponsorater også være.

Kontakt os gerne for en præsentation af mulighederne.

13221725_1177256732294318_564502110572999686_n-2

Anders Thomsen Next Level Partner

 

BLIV ”NEXT LEVEL PARTNER” OG FÅ DEL I DEN STORE DRØM

Hos ANDERS THOMSEN RACING har vi en klar ambition om, at Anders inden for en overskuelig årrække skal nå helt til tops i international speedway. Helt op på podiepladserne, når der køres om VM.

Den ambition vil vi gerne dele med DIG – så det er med den største fornøjelse, vi nu kan give DIG mulighed for at blive en del af drømmen ved at invitere DIG til at blive

NEXT LEVEL PARTNER 2017

Som Partner i Anders Thomsen Next Level, bliver du inviteret ind i et utraditionelt netværk.

Vi er professionelle, vi er aktive, vi er anerkendende, vi er positive og vi har plads og lyst til samvær og latter- hvilket definerer gruppen.
Som deltagere forstår vi, at gruppen er en gensidig fordelagtig relation mellem deltagerne, hvor deltagerne bidrager aktivt til at styrke relationerne.

Vi skaber synergi og momentum så vi bedst muligt kan støtte Anders Thomsen.

Som NEXT LEVEL PARTNER får du adgang til VIP arrangementerne i forbindelse med samtlige sæsonens syv hjemmematcher på Munkebo Speedway Center.

Uden for speedway-løbene inviteres du til tre VIP arrangementer:

Sæsonens kick off i februar
Et stort socialt event i løbet af sæsonen
Afslutningsarrangement i november

Vi arrangerer også en årlig speedway rejse til udlandet, på sammenskudsbasis med deltagerbetaling.


Du får desuden eksponering af dit logo på Anders Thomsen Racings hjemmeside ligesom du løbende vil modtage nyhedsbreve for at være maksimalt opdateret i forhold til Anders’ resultater både herhjemme og i udlandet. Så du på den måde kan danne dig et indtryk af, hvor hurtigt vi nærmer os det store mål

Der er mange virkeligt solide argumenter, der taler for at blive en del af Anders Thomsen Racing Next Level. 

 

 Kontakt os for at høre nærmere.